آرین آرین ، تا این لحظه: 14 سال و 2 ماه سن داره

مامان از کودکی هام بگو

خواب جنین

1390/4/27 15:35
نویسنده : مامان نسترن
2,997 بازدید
اشتراک گذاری

این مطلب رو که واست می ذارم مربوط میشه به قبل از بدنیا اومدنت.

اون زمان هنوز نوشتن وبلاگتو شروع نکرده بودم.

واسه همین یا کتاب می خوندم یا توی سایتای دیگه راجع به اسرار دنیای کودکی دنبال مطلب بودم.

امروزم دیدم شما لالا کردی ,گفتم یه سری بزنم توی اینترنت ببینم می تونم از عالم کودکی چیزی پیدا کنم.آخه چند وقت پیش یه کتابی خودنم به اسم کودکان نور.

اینکه کودکان قبل از اومدن به این دنیا در عالم دیگه زندگی دارن. اونجا هر روحی در زمان معین ماموریت پیدا می کنه تا سفرشو به این دنیا اغاز کنه. ودیگه اینکه هر روح ممکنه چندین بار در بدنهای متفاوت وارد بشه وزندگی کنه.

وجالبترینش این بود که بچه ها تا سن 4 یا 5سالگی خاطرات زندگی ماورای دنیایی رو به یاد دارن وبه مرور این خاطرات محو میشه.

این کتاب رو چند دکتر متخصص کودکان در یه بیمارستان انگلیسی  که روی بچه های مختلف آزمایش کردن نوشتن.

این بچه ها همه از خونه داخل باغ ویا یک اسم دیگه خودشون حرف می زدن.

این کتاب می گه رویاهای این سن کودکان همه حقیقتن و واقعی.

نمی دونم منکه واسم جالب بود. متاسفانه کتاب رو ندارم چون از کتابخونه گرفته بودم.

 

بخون گلم جالبه:

هر جنینی یک شخصیت کامل دارد

نظریه دکتر کروزه را باید حجت تلقی کرد; وی دبیر کل سازمان بین المللی وراثت های روانی است که یک شعبه کار آن روی حساسیت کودک در دوران قبل از تولد است .

دکتر کروزه می گوید: «دانش پره ناتال پسیکلولوژی » هر چند که تازگی دارد، ولی در همین مدت اندک توانسته نتایج درخشانی حاصل کند . مثلا با کمک این دانش کشف کرده ایم که فرزند از دوره زندگی جنینی نه یک تکه گوشت جاندار، بلکه شخصیت کاملی است که خوب و بد را حس می کند، تجربه می اندوزد، احساساتش را به مدد حرکاتش بروز می دهد و شخصیت و روحیات و زندگی آینده اش براساس آنها استوار می شود .

روانشناسان نیز متوجه گشتند که در ضمیر هر انسان خاطره هایی از دوران قبل از تولد وجود دارد که بیشتر در ضمیر ناخودآگاه آشیان دارند و در مواقع بخصوصی تجلی و خودنمایی می کنند . این خاطرات خوش یا ناخوش مربوط به دوران زندگی جنین هستند .

دکتر کروزه می گوید: به تحقیق دانسته ایم که طفل در دوره زندگانی جنینی قادر است فکر کند و خواب ببیند و در مقابل واکنش های عصبی و روحی مادر حساسیت به خرج دهد . و دانسته ایم که مردمک چشم های ما، در اثنای خواب دیدن، زیر پلک های بسته حرکت می کنند و هر بار که دستگاه خواب سنج، حرکت مردمک چشم های انسان به خواب رفته ای را گزارش کند، فوری می فهمیم که او مشغول خواب دیدن است . وقتی امکان خواب دیدن و در نتیجه، فکر کردن جنین مطرح شد، تصمیم گرفتیم عین آزمایش بالا را روی جنین انجام دهیم . برای این کار دستگاه خواب سنج مخصوصی ساختیم . شکم زن بارداری را که یک بچه هشت ماهه در رحم داشت، گشودیم و الکترودهای دستگاه خواب سنج را به جمجمه جنین وصل کردیم و شکم را بستیم و سپس با هیجان بسیار در پای دستگاه به انتظار نتیجه نشستیم . انتظار ما بیهوده نبود و هنوز دو دقیقه نگذشته بود که عقربه های دستگاه خواب سنج به حرکت در آمدند و ثابت کردند که جنین در رحم مادر مشغول خواب دیدن است . او مثل یک انسان بالغ صحنه های خوابش را با چشم تعقیب می کرد . بعدها در نتیجه آزمایشات دیگر یافتیم که جنین نه تنها خواب می بیند، بلکه بیش از نصف دوره خوابش را در رؤیا می گذراند و حداقل در عرض 24 ساعت، چهار ساعت تمام مشغول خواب دیدن است .

پرفسور کارپر خواب شناس آمریکایی می گوید: دوره خواب دیدن جنین از بیست و همشتمین هفته بارداری شروع می شود و تا بعد از تولد ادامه دارد . و آغاز قدرت فکر کردن در جنین از هفته سی و یکم به بعد می باشد; زیرا از این موقع به بعد است که مغز جنین تکامل می یابد و فکر می کند . متاسفانه هنوز نمی دانیم که جنین وقتی از خواب بیدار می شود، رویاهایی که مشاهده کرده است، به یاد خواهد آورد یا نه؟ و درباره اش فکر خواهد کرد یا نه؟ آیا قدرت حافظه او قادر به ضبط خواب ها و رویاها هست یا نه؟ با این وجود برای علم محقق شده که جنین در اثنای رؤیا دیدن، تحت تاثیر عکس العمل بد یا خوب رؤیا قرار می گیرد . مثلا اگر خواب ترسناک باشد، احساس ترس می کند و اگر شادی بخش باشد، احساس شادی خواهد کرد . روی هم رفته خواب دیدن جنین با چگونگی خواب دیدن انسان عادی تفاوت آشکاری ندارد . یعنی در هر دو مورد با نوعی فعالیت روحی همراه است .

اگر چه علم هنوز از ماهیت و محتوای فکری جنینی اطلاعی ندارد، ولی این را می دانیم که آثار حیات از چه وقت در او ظاهر می شود و مجموعه بدن او از چه وقت شروع به کار می کند و تسلط او به عوامل سازنده حیات از چه وقت آغاز می شود . مثلا می دانیم گوش و چشم جنین 3 ماهه به اندازه ای تکامل یافته است که می تواند صدای گردش خون مادر و صدای خارج از جسم مادر را بشنود و یا چشم ها را بطور ارادی باز و بسته کند و تاریکی و روشنایی را تشخیص دهد . در هفتمین ماه بارداری، شدت عکس العمل چشم و گوش جنین در برابر تحریکات نوری صوتی به اوج خود می رسد . یعنی جنین می تواند صدای ضربان قلب مادر را بشنود و در برابر سر و صداهای دنیای خارج از جسم مادر با جنبش ها و تکان خوردن ها واکنش نشان دهد . جنین در این دوره از سن خود قادر است درد را حس کند و در برابر فشار یا لمس عکس العمل نشان دهد . حس ذائقه و لامسه اش نیز تا بدان اندازه فعال است که انگشت شست خود را در رحم می مکد و هر بار که انگشت را گم کرد، در قیافه اش حالت درد یا فریاد پیدا می شود!

منبع:سایت سلام جوان

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (4)

محمد گیان
27 تیر 90 15:47
سلام خاله سلام آرین جون خوبین مطلب جالبی بود مرسی
مامان پارسا جون
28 تیر 90 18:21
خیلی جالب بود مرسی
نمایندگی بیمه سامان
30 تیر 90 14:36
سلام.هزار ماشاا... .مرسی. بمن هم سر بزنید خیلی خیلی خوشحال میشم.
نادیا
8 بهمن 90 19:03
با سلام ... خسته نباشید ..... من یه دختره 15 ساله هستم که تو مدرسه ی تیز هوشان درس میخونم ... ما یه تحقیقی داریم با عنوانه :خواب های جنین در هفته ی 17 . واسه همین متوسل شدیم به سایتای مختلف و کتاب خونه و بیمارستان و ... هر جا که شما فکرشو کنید... مامان نسترن جون خواهش میکنم اگه سایتی چیزی دارید معرفی کنید برا ما ... در ضمن از مطالبتون استفاده کردم ممنون ...