آرین آرین ، تا این لحظه: 14 سال و 2 ماه و 11 روز سن داره

مامان از کودکی هام بگو

تربیت کودک

1390/4/5 10:01
نویسنده : مامان نسترن
1,311 بازدید
اشتراک گذاری

پسر گلم امروز می خوام واست یه برنامه نرم افزاری خیلی عالی معرفی کنم که هدیه خاله جون واسه روز تولدم بود:

نرم افزار جامع کتاب الکترونیکی وسخنرانی

پیرامون تربیت وپرورش فرزند

 

این سی دی ارزشمندشامل این قسمتهاست:

کتابخانه کودک

پرسمان کودک

سرگرمی کودک

اموزش کودک

کودک در دیدگاه دین

تغذیه کودک

روانشناسی کودک

نگارخانه

سلامتی کودک

گالری تصاویر که شامل عکسهایی از جشنتولد کودک و تریین اتاق کودکه

معرفی سایتهای کودکانه

 

مامانای مهربون به شماهم توصیه می کنم حتما این سی دی رو تهیه کنین که خیلی مفید فایدست.

 

می خوام یه مطلبی رو از این سی دی واستون بذارم:

چگونگي دادن قطره آهن به کودکان

ذخيره آهن بدن شيرخواران در 6 ماه اول زندگي‌شان به پايان مي ‌رسد و لازم است کودک شما براي رشد و تکامل مناسب از 6 ماهگي تا 2 سالگي مکمل آهن دريافت کند. کمبود آهن با مشکلات رفتاري، هوشي و حرکتي در کودکان مرتبط است. شواهد علمي نشان مي ‌دهد که قطره آهن في ‌نفسه موجب پوسيدگي دندان نمي ‌‌شود. در حال حاضر شيرين‌کننده استفاده ‌شده در قطره‌هاي آهن از شيرين‌کننده‌هاي غير پوسيدگي‌زا (سديم ساخارين) است اما با اين وجود، بسياري از والدين به دليل رنگ گرفتن دندان‌ها و عامل پوسيدگي دانستن قطره آهن از خوراندن اين قطره مهم به فرزندشان امتناع مي‌کنند. توضيحات و راه‌حل‌هايي در اين خصوص براي شما داريم...

 

تنها عاملي که مي ‌تواند به مستعد شدن دندان به پوسيدگي منجر شود، رنگ ايجاد شده به وسيله برخي ترکيبات آهن روي دندان است. تجمع اين رنگ روي دندان - به ‌خصوص دندان‌هاي جلويي فک بالا - سطح دندان را زبر مي‌کند. اين زبري و ناصافي مي ‌تواند محل خوبي براي تجمع پلاک ميکروبي پوسيدگي‌زا در روي دندان و زمينه مناسبي براي ايجاد پوسيدگي دنداني به‌خصوص در طوق دندان‌هاي جلويي فک بالا شود.

 

راه‌حل ساده اين مساله، ريختن قطره آهن در عقب دهان کودک است. به اين علت که در هر صورت ممکن است مقداري آهن ترکيب شده با بزاق روي دندان کودک بيايد، بهتر است پس از قطره کمي آب به کودک بنوشانيم و يا حتي روي دندان را با پنبه مرطوب پاک کنيم.

 

 

در نهايت، رعايت بهداشت دهان کودک به وسيله يک مسواک انگشتي يا مسواک مخصوص شيرخواران و نوپايان که سر کوچکي دارد باعث مي‌شود که کودک با وجود مصرف قطره آهن دندان‌هاي سفيد و سلامت را در کنار بدني سالم داشته باشد.

 

در مواردي که کودک کمي دندانش رنگي شده اما هنوز پوسيده نشده است مي‌توانيم به اندازه نصف ناخن انگشت کوچکش خمير دندان کودک روي مسواک استفاده کنيم و در شبانه روز 2 بار دندان‌هايش را مسواک بزنيم. با اين کار معمولا رنگ تيره و ظاهر نامطبوع دندان از بين مي ‌رود و دندان تقريبا نماي طبيعي پيدا مي‌کند ضمن اينکه سلامت ساير دندان‌ها نيز حفظ مي ‌‌شود.

 

اکثر خميردندان‌هاي کودکان فاقد فلورايد يا حاوي فلورايد کمي هستند اما اگر کودک هنوز قادر نيست که آب دهانش را پس از مسواک به بيرون بريزد، بايد اضافه خمير دندان را پس از مسواک زدن با يک تکه پنبه از دهانش پاک کنيم.

با رعايت اين موارد، هم مي ‌توانيد از رنگ گرفتن دندان کودک جلوگيري کنيد و هم او را از فوايد آهن بي ‌نصيب نگذاريد

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (5)

مامان پارسا جون
5 تیر 90 10:59
سلام عزیزم وب خیلی جالبی داری با اجازه لینک کردم
haleh & termeh
5 تیر 90 11:23
مرسی از اطلاعات خوبت
مامان فرشته
6 تیر 90 1:06
ممنون عزیز دلم
متين وروجك
6 تیر 90 13:09
آخي چقدر ناز من كه خيلي از اين نوع آرايش خوشم اومد اسمش چيه؟؟؟؟؟
مامان ماهان
6 تیر 90 22:44
دست گلت درد نکنه